Stor & Liten

Vi var på BVC igår för 6-månaderskollen, även om det nästan blev en 7-månaderskoll istället. Sist vi var där var innan vi började ge honom ersättning, och då hade han inte tjockat på sig som han skulle och halkat ned en kurva på deras diagram där. Igår godkändes han rakt av, men han följer nu den undre kurvan som han halkade ner på istället för att ta sig tillbaka upp där han var innan. Simon är liten av sig, han är skapt sån, men nu ligger han liksom på lägsta möjliga kurva innan han inte ens kvalar in på diagrammet.

Är jag orolig? Nej. Han mår uppenbarligen bra. Men… det är klart att jag hellre hade sett att han hade lite att ta av. Tänk om han blir sjuk, har han reserver så han klarar sig då…? Klart han har, säger BVC. Björn funderar inte lika mycket på det, och lite av det kan ha med att göra att han aldrig ser andra barn och alltså inte riktigt har nåt att jämföra med. Men idag gick det upp för honom också. Vi har äntligen bokat inspektion av Humpe som är ca 5 månader yngre än Simon, och det visar sig det det är en tjej som antagligen ligger på nån av de övre kurvorna.

bebisstorlek stor och liten

Kläderna som jag sydde till Humpe i strl 62, i hopp om att de inte skulle vara för små, är för små. Kanske inte mössan men de hör ju ihop, så det är bara att göra nytt. Jag är nästan lite glad för det, eftersom jag tycker det är så kul att göra. Vi får se vad det blir.

Humpes nyföddpresent3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s