Förkylning = overdrive

Simon har varit hängig med snoriga nysningar och hosta. Det var visserligen förra veckan, men sen blev Björn smittad och dunderförkyld i halsen. Idag är han tillbaka på jobbet och då sitter jag hemma och är sjuk istället. Simon snorar, mitt huvud dunkar och på nåt mystiskt sätt, jag misstänker gammal mascara, har jag dragit på mig en slags ögoninfektion. Jag tror att det bara är en vagel, men nu ser jag ut som om jag fått en smocka. Igår kväll gick det inte att stänga ögat och i morse gick det inte att öppna. Nu flaggar det på halvstång. Happy day.

I och med att jag är risig går min kropp upp i overdrive, dvs jag kör ner huvet i sanden och bränner på som bara den eftersom jag tror att jag inte kommer orka resa mig igen om jag sätter mig. Alltså har garderobsprojektet nu kommit in i nästa fas; tapetsering.

preppa tapet

Garderoben har det där dumma 60-måttet, och jag hade hoppats att det skulle gå att använda Ikeas garderobsinredning till STUVA-serien men det saknas 4 mm i min garderob så det är bara att vända sig till Elfa. Glidlister till trådbackar köptes i måndags på färgaffären, och när jag ändå var där kollade jag på tapeter.

Den här skulle passa perfekt som fondtapet i Simons rum. Men alltså per-fekt. Gissa vad den kostar? Gissa.

favorittapet

1490:-/våden.

Kommer inte hända.

Fan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s